top of page
Search
  • Writer's pictureD&M Concepts

Overweegt u een kweeklamp te kopen? Hier zijn enkele geweldige voordelen die u zullen helpen om een

Als je kamerplanten hebt en je zorgen maakt over hun groei, dan heb je groeilampen nodig. Het gebruik van normale lichten voor dit doel is niet voldoende. Je hebt een specifiek soort led-kweeklamp nodig, zodat je planten de boost krijgen om gezond te groeien en de juiste soort bloemen of planten op te leveren. De light-emitting diode (LED) wordt steeds populairder, vooral het feit dat het beschikbaar is in een verscheidenheid, dus het is vrij om een ​​licht te kiezen dat aan hun specifieke behoefte voldoet. Hieronder staan ​​enkele van de voordelen waarvan u het meeste kunt profiteren.


Hogere efficiëntie

Veel efficiënter dan HID-lampen, 600W led-groeilampen besparen nutskosten voor u. Dus als uw planten de klok rond licht nodig hebben om beter te groeien, hoeft u zich geen zorgen te maken over de energierekening. U en uw plant zullen op de meest verbazingwekkende manier worden vervuld. Als je met andere telers praat, raden ze ook aan om led-groeilicht te gebruiken boven alle andere.




Koelere temperatuur

Een zorg met HID-lampen is dat ze extreem heet worden en een risico vormen voor planten, omdat ze kunnen verbranden of beschadigd raken door de extreme hitte. Het kan ook brandgevaar veroorzaken in kleine ruimtes. Integendeel, soort led 600w is aanzienlijk koeler. Ze voldoen aan de eisen van de plant zonder ze daarbij te kwetsen. Het is ook veiliger om ze in kleine ruimtes te gebruiken.


Lang leven

Traditionele verlichting duurt misschien niet te lang, maar led-groeilampen zullen dat zeker doen. U bespaart niet alleen geld door lage energierekeningen, maar u hoeft er niet steeds opnieuw uw geld in te investeren. Zodra je een kweektent volledig led hebt, ben je lange tijd spanningsvrij. Als dat geen voordeel is, wat dan wel?




Volledig spectrum

Een andere belangrijke reden waarom led-groeilampen populair worden, is dat ze voor een enorm spectrum van energie zorgen. Wanneer u led-groeilampen koopt, installeert en gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat deze wordt uitgeschakeld naarmate uw gewassen rijpen door hun groeicyclus. Wat beter is, is dat u een systeem kunt installeren dat specifiek is afgestemd op het type gewas dat u kweekt.


Minder bulk

Kweek je je gewassen van dichtbij? Zo ja, dan zullen led-verlichting echt nuttig zijn. Ze hebben een duidelijk voordeel dat ze in zowel kleinere als strakkere gebieden passen. Omdat dit specifieke type licht een lagere temperatuur heeft, kunt u uw gewassen in een compacte kweekruimte en dichter bij het licht telen zonder het risico van verbranding door hitte te vrezen.


Nu u bekend bent met de voordelen van groeilampen, is het veel gemakkelijker om een ​​beslissing te nemen.


Voor meer informatie:- Growshop


4 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page